website

DESPRE NOI


Alege din miile de produse originale

Produsele pe care le comercializăm sunt 100% originale și provin de la distribuitori de încredere din Europa, care se aprovizionează de la producători. Calitatea și autenticitatea produselor sunt garantate.


Plată securizată online, în rate sau ramburs

Plățile online se realizează prin intermediul portalului EuPlatesc.ro
EuPlătesc.ro vă oferă un singur punct de procesare on-line a cardurilor, indiferent de banca emitentă, folosind cea mai sigură tehnologie de autentificare – 3DSecure.


Livrare GRATUITĂ pentru comenzile de minim 200 ron și retur în 14 zile

Cumpără de minim 200 RON și ai transportul GRATUIT! Produsele pot fi returnate în 14 zile, dacă nu au fost desigilate. Mai multe informații aici.

THE VAULT este un magazin online lansat în anul 2020. Catalogul nostru include produse de parfumerie, inclusiv de la branduri de nișă, cosmetice, make-up și produse profesionale de îngrijire pentru corp, ten și păr de la cele mai cunoscute branduri.

Inovăm continuu experiența de cumpărare, astfel încât tu să ai posibilitatea de a alege cum și când plătești (la livrare sau on-line în siguranță, chiar și în rate), cum îți va fi livrată comanda și îți oferim săptămânal oferte și reduceri. Nu uita să te înscrii pentru a primi ofertele prin email!

FOLLOW US

Întrebări frecvente

the vault webiste web mobile.jpg__PID:2ec3b25b-d936-47ed-816c-6c6b8ceabb5bINFORMAȚII COMPANIE

S.C. DISTRIKT SF 17 S.R.L.

Sediu social Municipiul Timișoara, Str. Știintei, Nr. 4, scara B, ap. 15, Jud. Timiș

CUI 43391301

Nr. de înregistrare la Registrul Comerțului J35/3574/2020

Section
Drop element here
Section
Drop element here
Adaugă instrucțiuni suplimentare
Ai un cupon de reducere?

Ce dorești să cauți?